Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. coure al bany maria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure a foc lent en un recipient introduït en un altre de més gran que conté aigua. [...]
2. escalopines de foie-gras arrebossades amb galeta maria sobre compota de poma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. crema sabaiona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crema escumosa elaborada amb rovells d'ou, sucre i vi blanc, que es cou al bany maria. [...]
4. ou a la cocota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ou cuit al bany maria, en un recipient individual, a foc suau fins a just sota el punt d'ebullició, que se serveix en el mateix recipient en què s'ha cuit. [...]
5. royale [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crema emmotllada com un flam, cuita al bany maria, feta a base de puré de verdures o de brou d'aviram lligat amb ou, que s'usa habitualment com a guarnició de consomés. [...]
6. pastís de rovell d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís d'origen andalús elaborat amb rovells d'ou, farina de blat de moro i almívar, i cuit al bany maria. [...]